usluge sanitarne zaštite

 

Uva cijevi i ljepljive ploče

Autor Administrator
Nedjelja, 23 Listopad 2011 17:52

UVA cijevi

Za optimizaciju djelotvornosti svih PestWest-ovih uređaja, selektirali smo Quantum BL UV antiraspršujuće cijevi (osim SunDew™ Fly Lite, Mirage™ , Titan™ Alpha). Ti su bili izabrani iz mnogobrojnih razloga. Ne samo da su te cijevi oblik umjetnosti već i vrhunac UV tehnologije. Cijevi su dizajnirane da rade u specifičnim valnim dužinama koje su dokazano najatraktivnije letećim insektima – 365 nanometara. Upotreba revolucionarne fosforne tehnologije koja dopušta maksimalnu dobit za produžen period vremena, te cijevi su 100% efektne i 40% jače od standardnih UV cijevi.

Da se poveća efektivnost svih uređaja za kontrolu muha važno i idealno je da se cijevi mjenjaju svakih 6 mjeseci a najmanje jednom godišnje. Najbolje za vrijeme početka toplijeg vremena i pojačane aktivnosti insekata. Međutim, rezultat povečanja energije i efikasnosti uređaja,12 mjesečni period je nepoželjno preskočiti kod korištenja Quantum BL UV cijevi.

Koristeći produkte za kontrolu muha na koje su montirane Quantum BL antiraspršujuće cijevi sa Teflon® G fluorpolymer zaštitnom presvlakom kao standard ili kao zamjenu, pruža najlakši i najsigurniji način reduciranja rizika od kontaminacije od razbijanja cijevi.

Ljepljive ploče i Reflectobakt rukavi

Efektivnost PestWest profesionalnih i specijalnih uređaja sa ljepljivim pločama porastao je kao rezultat zbog dva glavna svojstva:

• PestWest ljepiljiva ploča nudi najveće lovne površine na tržištu, omogućavajući veći ulov po ploči 
• PestWest ploče su tako pozicionirane da leže blizu UV cijevi što omogućava jakši i veći ulov. 

  

Ovo je moguće zahvaljujući proizvoduRecflectobakt® rukavu (patent). Ti rukavi se nalaze preko cijele cijevi te omogućavaju ploči da dulje traje te da ostane svježa duži vremenski period. Isto tako u omogućava nam da strateški postavimo ploče u uređaje što ih čini

• Jako tankim 
• Atraktivnijim za insekte pa i za stranke
• Pozicionirane u položaj za maksimalan učinak

Reflectobakt® rukavi su značajni u Chameleon® asortimanu ljepljivih ploča, osim kod Uplight modela. PestWest nudi cijeli asortiman ljepljivih ploča za Chameleon® uređaje uključujući crnu ljepljivu ploču koja sakriva ulov da se ne vidi- sada uključujući i hranjivi mamac kao atraktant. PestWest siva ploča sa mrežom čini nadgledavanje i brojanje (monotoring) insekata puno lakšim.

Ažurirano: Ponedjeljak, 24 Listopad 2011 18:03