usluge sanitarne zaštite

 2 litarska šprica

Autor Administrator
Utorak, 12 Kolovoz 2008 10:26
2 litarska šprica (nekapajuća)

2 litarska sprica

B&G EurosprayB&G Eurospray nehrđajuća je šprica proizvedena specijalno za europsko tržište. Ova dvolitarska šprica osobito je korisna pri upotrebi u malim, skučenim prostorima ili kada je potrebno prenositi opremu između nekoliko poslova. Spremnik je izrađen od nehrđajućeg čelika, a pumpa od mijedi. Na spremniku se nalazi i mjerač te ventil za regulaciju pritiska. Opcionalni dodaci: Posebni regulator pritiska koji održava pritisak od 1.38 bara.

*U ponudi 23 i 50 cm dugi nastavci


Značajke:

- > Posebno dizajnirana izlazna mlaznica koja onemogućava kapanje.
- > Čvrsta i otporna konstrukcija.
- > Jedinstveni "Carpet Protect" donji prsten.
- > U prstenu se nalazi spremište za rezervne dijelove.
- > Ugrađen držač za cijev.
- > Zaštitni prstenovi se mogu lakano odvojiti radi čišćenja te pružaju izvrsnu zaštitu.
Ažurirano: Petak, 06 Siječanj 2012 03:23
 

5 litarska šprica

Autor Administrator
Utorak, 12 Kolovoz 2008 10:26

5 litarska šprica od nehrđajućeg čelika


5 litarska spica

B&G N150

B&G N150 šprica izvrstan je i dugotrajan proizvod, izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Posjeduje 1.20 metara dugu izlaznu cijev, otpornu na kemikalije; mjerač pritiska te ventil za regulaciju pritiska. Značajke:

 - > Cijev otporna na kemikalije
 - > Spremnik od 5 litara
 - > Dostupne različite kombinacije ventila
 - > Posebno dizajnirana izlazna mlaznica  
 - > Onemogućava kapanje  - > Jedinstveni "Carpet Protector" donji prsten. U prstenu se nalazi spremište za rezervne djelove. 

Ažurirano: Petak, 06 Siječanj 2012 03:25
 

Insekticidi

Autor Administrator
Srijeda, 19 Listopad 2011 19:54

Aquacyp

Sastav: 100 g insekticida sadrži:

Cipermetrin (cis/trans 40/60) 10 g (103,3 g/L), voda i koformulanti 100 g

Značajke: Aquacyp je koncentrirani piretroidni insekticid u mikro - emulziji. Prikladan je za korištenje u zatvorenom i otvorenom prostoru. Učinkovit je protiv širokog spektra gmižućih i letećih insekata, uključujući žohare, muhe, komarce i krpelje. Piretroid cipermetrin djeluje preko kontakta i ingestije. Djeluje izravno na središnji i periferni živčani sustav, uzrokujući hiper- podražljivost, drhtavicu i grčenje. Kao posljedica pretjerane živčane aktivnosti dolazi do blokade prijenosa impulsa, paralize te smrti kukca. Cipermetrin ima visoku rezidualnu učinkovitost koja je gotovo tri puta postojanija od permetrinskih formulacija. 

Primjena: Aquacyp se primjenjuje u koncentraciji od 0,75 %- 1,5 % (75-100 ml u 10 litara vode). Otopina se može primijeniti pomoću ručnih prskalica koristeći 1 litru smjese za tretiranje 10 m2 površine. Maksimalna doza se treba primijeniti za suzbijanje jakih infestacija ili u prisutnosti slabo propusnih površina. Ne ostavlja mrlje na obojanim zidovima, Međutim, treba izbjegavati primjenu na nedavno obojanim zidovima. Dobro je poznato da, jednom kad je pripremljena, mješavina mora biti iskorištena unutar jednog dana.Cymina ultra

Sastav: 100 g insekticida sadrži:

Cipermetrin (cis/ trans 40/60) 3,5 g (29g/L), Tetrametrin, 57 g (13 g/L), Piperonil Butoxid, 7 g (39g/L), Koformulanti do 100 g (sadrži: otapalo naftu)

Značajke: Cymina ultra je trostruki insekticid: istjeruje, kontrolira i rezidualan. To je moguče zbog prisutnosti tri aktivna sastojka. Cymina ultra je učinkovit protiv širokog spektra gmižučih i letećih insekata kao što su muhe, žohari, mravi, komarci ( isto tako i tigrasti komarci), buhe, uši, ose, pauci, žižci, kornjaši, krpelji, škorpioni, itd. Kada je proizvod upotrbljen voda ga neće raširiti (razvodniti) zato što ima specifičnu jako nisku vodenu sposobnost. 

Primjena: Cyminy ultra se primjenjuje u koncentraciji od 2- 4% (200- 400 ml u 10 litara vode). Maksimalna doza se treba primjeniti za suzbijanje jakih infestacija ili u prisutnosti slabo propusnih površina. Cymina ultra otopina se može primjeniti pomoću ručnih prskalica, koristeči 1 litru smjese ta tretiranje 10m2 površine. Cyminy ultra neznatnog je mirisa, ne ostavlja mrlje na obojanim zidovima. Međutim, treba izbjegavati primjenu na nedavno obojanim zidovima.Sting

koncentrirani insekticid bez opasnih otapala

Sastav: 100 g proizvoda sadrži:

Praletrin 2 g, Permerin 15 g, Piperonil butoxid 15 g

Značajke: Koncentrirani insekticid bez opasnih otapala. Ima brz i snažan "knock down" učinak na široki spektar letećih i gmižućih insekata( muhe, komarci, žohari, mravi, buhe, moljci, komarci (uključujući i tigrastog komarca), termiti, pauci, škorpioni, ose, stršljeni, grinje, krpelji) sa dobrim rezidualnim i repelentnim djelovanjem. Djeluje kontaktno i digestivno. Insekticid je prilagođen za primjenu u javnim i privatnim prostorima.

Primjena: Sting se primjenjuje u koncentraciji od 0,5 - 3% (od 50 - 300 ml na 10 L vode). Za leteće insekte primjenjuje se u koncentraciji od 0,5 – 1 %, a za gmižuće u koncentraciji od 1 – 2%. Ukoliko je potrebno, maksimalna koncentracija primjenjuje se ze tretiranje jako infestiranih i slabo propusnih površina. Neznatnog je mirisa i ne ostavlja mrlje na obojanim zidovima. Međutim, treba izbjegavati primjenu na nedavno obojanim zidovima. Dobro je poznato da, jednom kad je pripremljena, mješavina mora biti iskorištena unutar jednog dana.

 

Ažurirano: Petak, 06 Siječanj 2012 03:18
 

Ljepljive lovke za glodavce

Autor Administrator

Lovke se postavljaju na puteve kretanja glodavaca i prikladne za korištenje u proizvodnim prostorima, skladištima, kotlovnicama, strojarnicama te drugim prostorima u kojima nije moguća ili dopuštena primjena rodenticida.


Topi_Stop Topi Stop

TOPI STOP

Kartonska ljepljva lovka za miševeKarakteristike:


sadrži ljepilo sa aromom banane
Dimenzije: 240 x 122 mm

ecotrap

ECOTRAP RATS PLUS

Vodootporna plastična ljepljiva lovka za štakore i miševeKarakteristike:


Dimenzije: 250 x 120x 12 mm
pakiranje od 2 kom


Tunnel_per_ecotrap_ratt

TUNEL ZA ECOTRAP RATS PULS


Karakteristike:

Plastični tunel za zaštitu ljepljive lovke od utjecaja okoliša (prašina, otpad, voda...).
Osigurava dugotrajnu i učinkovitu kontrolu infestacije štetnim glodavcima


Ecotrap_Quadro

ECOTRAP QUADRO

Vodootporna plastična ljepljiva lovka za miševeKarakteristike:


Dimenzije: 126 x 120 mm
pakiranje od 4 kom

TUNEL ZA ECOTRAP QUADRO

Plastični tunel za zaštitu ljepljive lovke od utjecaja okoliša (prašina, otpad, voda...)Karakteristike:

Osigurava dugotrajnu i učinkovitu kontrolu infestacije štetnim glodavcima.


bed bugs trap

MONITORING LOVKE ZA STJENICE
Karakteristike:


Osiguravaju učinkovitu kontrolu i olakšavaju određivanje mjesta i stupnja infestacije. Prikladne za uporabu u svim tipovima objekata infestirnim stjenicama (hoteli, kampovi, bolnice, kina, kazališta, sredstva javnog prijevoza, stambeni objekti…).

Dimenzije: 241 x 115 mm
pakiranje od 30 komada


geotrap_gel

MONITORING LOVKE ZA ŽOHARE

Kartonske lovke namjenjene kontroli infestacije žoharima i ostalim gmižućim člankonošcima

Karakteristike:

Idealne za korištenje i u uvjetima visoke vlažnosti te električnim uređajima. Prikladne za prostore infestirane smeđim, crnim, američkim i smeđim prugastim žoharima.

Dimenzije: 200 x 100 x 25 mm
Pakiranje od 20 komada


Multitrap

MULTITRAP – LOVKE ZA MOLJCE I KUCKARE (ANOBIIDAE)
Karakteristike:


Kartonske lovke prikladne za monitoring infestacije u proizvodnim prostorima, trgovinama, skladištima, mlinovima, kuhinjama te svim ostalim prostorima koji proizvode, skladište i upotrebljavaju brašno i proizvode od brašna (kruh, tjestenina), žitarice, suho voće, orašaste plodove, čokoladu, čaj, duhan, vunu, kožu krzno i dr. Koriste se u kombinaciji s feromonima (prodaju se odvojeno), a izbor feromona ovisi o vrsti štetnika u infestiranom prostoru.

Feromoni u ponudi:

P-01048 Plodia interpunctella, Ephestia kuehniella P-01003 Tinea granella
P-01025 Tineola bisselliella
P-01002F Lasioderma serricorne
P-01006F Stegobium paniceum
P-01016 Thaumetopoea pityocampa

Dimenzije: 170 x 90 x 120 mm

FEROMONI SE PRODAJU ODVOJENO


Omnia_Trap

FEROMONSKA LOVKA ZA MASLINE

 

Ostalo

Autor Administrator
Petak, 21 Listopad 2011 12:00

AF Advance Kutija za miševe

Profesionalna deratizacijska kutija za miševe

AF kutije za miševe imaju sistem zaključavanja univerzalnim ključem od nehrdajućeg čelika koji je namjenjen samo tehničaru koji sa njima radi. Na unutarnjoj strani poklopca nalazi se mali zapisnik za vodenje evidencije. U unutrašnjosti kutijice nalaze se pregrade namijenjene za postavljanje parafinskih blokova ili kocki. Takoder postoji posuda koja služi za postavljanje zrnatih, tekućih ili mesnatih mamaca koja se može posebno naručiti. Moguće je podno pričvršćivanje. Na donju stranu kutije moguće je pričvrstiti malu ljepljivu ploču za monitoring gmižućih insekata koja takoder ima zapisnik za vodenje evidencije. Uz ovu kutiju se može naručiti 10 evidencijskih kartica.

Širina: 85 mm
Dužina: 115mm
Visina: 35mmAF Snappa kutija za miševe

Profesionalna deratizacijska kutija za miševe

Sistem zaključavanja univerzalnim ključem od nehrdajučeg čelika koji je namijenjen samo tehničaru koji s njima radi.
Unutrašnjost kutije pregradena je pregradama za precizno postavljanje krutih mamaca.
Kutije je moguće pričvrstiti za pod.
U ponudi kutije sa crnim i prozirnim poklopcem.

Širina: 105 mm
Dužina: 143mm
Visina: 66mm

 

AF Kutija za štakore.

Profesionalna deratizacijska kutija za štakore

AF Kutije za štakore imaju poklopce koji se mogu lagano odvojiti te univerzalne ključeve kao dodatnu pogodnost i zaštitu od neovlaštenog diranja. Kutiju je moguće pričvrstiti za pod, tako da ne postoji mogućnost pomicanja ili preseljavanja. Unutrašnjost kutije se može pomoću posebnih okomitih i vodoravnih pregrada i stupića prilagoditi vrsti mamca te tako onemogućiti glodavcima izvlačenje materijala iz kutije.


Širina: 335 mm
Dužina: 225mm
Visina: 105mmAF Atom kutija sa štakore i miševe

Ova mala i kompaktna kutija za mamce, prikladna za skladištenje, pruža visoku kvalitetu i pristupačniju alternativu većim kutijama za mamce. Dizajn prikladan za jednostavno skladištenje i transport. Ulazin tunel je pod nagibom čime se otežava ulaz vode u kutiju.
Odstranjivi poklopac omogućava jednostavniju inspekciju i vodenje evidencije.
S kutijom se mogu upotrebljavati mrtvolovke, pojila ili tvrdi mamci, bilo vertikalno ili horizontalno. Ima univerzalni ključ od nehrdajućeg čelika za zaštitu od neovlaštenog diranja. Kao dodatak rasoloživ je kombinirani ključ s četkicom za čišćenje.

Širina: 265 mm
Dužina: 190 mm
Visina: 100 mmAF Tunel za miševe i štakore

Sistem zaključavanja univerzalnim ključem. Tunel se može pričvrstiti za pod te tako onemogućiti premještanje tunela. Sadrži metalnu "prečku" na koju se mogu nanizati tvrdi mamci. Prikladni za skladišta.


Širina: 100 mm
Dužina: 280 mm
Visina: 90 mmInsect Monitor

Profesionalni sustav za praćnje stanja infestacije kukcima

Izgleda kao malo plastično postolje koje se može otvoritit kao knjiga. Uski profil omogućava postavljanje u uskim šupljinama, bliže aktivnim putevima insekata te sprječava ulazak neciljanim vrstama kao što su miševi. Jedinstveni sustav s polugom automatski podiže pločicu s atraktantom radi lakše inspekcije i zamjene. Unutrašnjost sadrži ljepljive ploče i evidencijske kartice. Pristup od 360 stupnjeva te posebno dizajnirane rampre omogućuju ulazak kukcima u zamku iz svih smjerova. Postolje se može priključiti na donji dio kutije za miševe tako da u konačnici kutija i postolje izgledaju kao jedna komponenta što je vrlo praktično jer se na jednom mjestu mogu promatrati i gmižući insekti i stetni glodavci.
Pločica za fiksiranje je dostupna kao dodatak.

Širina: 335 mm
Dužina: 225 mm
Visina: 20 mm

Ažurirano: Petak, 06 Siječanj 2012 02:38
 

Prijenosni

Autor Administrator
Utorak, 12 Kolovoz 2008 10:26

Toplinski zamagljivači prijenosni pulsfog_k10_SP_zastitnaresetka_thumb

pulsFOG K-10 SP, sa zaštitnom rešetkom

 

Karakteristike:

Masa: 7 kg
Spremik preparata: 5 L
Snaga motora: 17,5 kW
Protok: 10- 35 L/h


health pro 150 thumb
pulsFOG K-10 Standard + K-10/0

Karakteristike: 

Masa: 8,5 kg
Spremik preparata: 10 L
Snaga motora: 17,5 kW
Protok: 10- 35 L/h


health pro 250 thumb

pulsFOG K-10 SP SAN

Karakteristike: 

Masa: 7,6 kg
Spremik preparata: 5 L
Snaga motora: 17,5 kW
Protok: 10- 35 L/h


Allergen  100

pulsFOG K-22 Standard + K-22/O

 

Karakteristike:

Masa: 10 kg
Spremik preparata: 10 L
Snaga motora: 37,4 kW
Protok: 20 - 60 L/h


health pro 250 thumb

pulsFOG K-30 Standard

Karakteristike: 

Masa: 12 kg
Spremik preparata: 10 L
Snaga motora: 75 kW
Protok: 30 - 120 L/h

Ažurirano: Subota, 15 Listopad 2011 16:49
 

Prijenosni ULV

Autor Administrator
Utorak, 12 Kolovoz 2008 10:26

Električni ULV zamagljivač


bandg flex a lite

B&G 2600 Flex-a-lite

Flex-a-Lite 2600 zamagljivač je dizajniran da proizvodi kapljice različitih veličina, od ULV-a (Ultra Low Volume) kapljica (20 mikrona ili manje) do kapljica magle (50 mikrona ili više). Ovaj ručni zamagljivač ima 46 cm dugu produžnu cijev koja ga čini savršenim alatom za usmjerenu aplikaciju formulacije u objektima za pripremu hrane i skladištenje. Taj dvostupanjski motor te kapacitet spremnika od 5 litara čine ga popularnim izborom među profesionalcima.  

Značajke:

Spremnici su izrađeni bez šavova i spajanja stijenki zbog maksimiziranja snage. Svi spremnici imaju kapacitet od 5 litara, otvore spremnika promjera 8.9 cm te su niskog profila radi veće stabilnosti. Cijela jedinica je izrađena od materijala otpornih na mnoge agresivne kemikalije.
Ažurirano: Petak, 06 Siječanj 2012 03:30
 

Stacionirani

Autor Administrator
Utorak, 12 Kolovoz 2008 10:26

Toplinski zamagljivači stacionirani


pulsfog_k22_10_0_thumb

pulsFOG K-22 / 10 / 0 

 

Karakteristike:

Masa: 18 kg
Spremik preparata: 30 ili 50 L
Snaga motora: 37,4 kW
Protok: 20- 75 L/h


pulsfog_k22_10_o2_thumb
pulsFOG K-22 / 10 / 0


Karakteristike: 

Masa: 46 kg
Spremik preparata: 80 L
Snaga motora: 37,4 kW
Protok: 20 - 75 L/h


pulsfog_k30_30_0_thumb

pulsFOG K-30 / 20 / 0 

Karakteristike: 

Masa: 23 kg
Spremik preparata: 30 ili 50 L
Snaga motora: 75 kW
Protok: 30 - 120 L/h


pulsfog_k30_standard_thumb
pulsFOG K-22 BIO


Karakteristike: 

Masa: 45 kg
Spremik preparata: 2x30 ili 2x50 L
Snaga motora: 75 kW
Protok: 30 - 190 L/h


pulsfog_k30_20_bio_thumb
pulsFOG K-30/20 BIO


Karakteristike: 

Masa: 62 kg
Spremik preparata (inox): 2x65 L
Snaga motora: 75 kW
Protok: 30 - 190 L/h

Ažurirano: Subota, 15 Listopad 2011 17:47
 

ULV

Autor Administrator
Utorak, 12 Kolovoz 2008 10:26

Hladni zamagljivač prijenosni


pulsfog_turbo_ulv_thumb

pulsFOG K-10 SP, sa zaštitnom rešetkom

 

Karakteristike:

Masa: 7 kg
Spremik preparata: 5 L
Snaga motora: 17,5 kW
Protok: 10- 35 L/h

Ažurirano: Subota, 15 Listopad 2011 18:05